Dagelijks leven in Ijsland/My daily life in Iceland

If ever you thought life was different here, you were wrong. Really?? Well, you decide. Most of the comments to the pictures are written in English, some of them in Flemish, and a few words here and there in Icelandic. Just to throw you off.

Tuesday, March 29, 2005

76 and going strong

Papa verjaart vandaag, dus een heel gelukkige verjaardag, papa. Je weet dat ik er zo voor zou tekenen, om zo 76 te worden!
Het leven is hier terug in zijn normale ritme aan het geraken na een 5 dagen durende vakantie voor de volledige bevolking. Met Bobby Fisher abnormaal stil, en een vernederende nederlaag tegen Kroatiƫ in voetbal, is het enige nieuwswaardige dat we nog steeds eerste staan in de polls over het eurovisie-songfestival! We gaan dat dus ZEKER winnen (niet!). Maar men mag dromen nietwaar.
Het is elk jaar opnieuw een onwaarschijnlijk gebeuren dat de ijslanders denken dit jaar echt HUN jaar is en ze gaan winnen...Eigenlijk wel lief...en ik ben bijna zeker dat INDIEN dat ooit zou gebeuren, dat ze dan zeggen van ziet ge wel, we hebben het gezegd.